SPECIÁLIS SZÁRÍTOTT FAJÉLESZTŐK CEFREERJESZTÉSRE
UVAF. DANSTIL A Kiválóan erjesztő univerzális élesztő, egészséges, tiszta ízű párlatokhoz.
UVAFERM SC Szekunder aromaképző élesztő (fokozott gyümölcsészter termelés) gyümölcspárlatokhoz
UVAF. CGC-62 Kiemelten erős észtertermelésű élesztő, igen illatos párlatok. Primer aroma felszabadító aktivitás (fajtajelleg növelés) is.
UVAFERM CM Csonthéjasok és magas cserzőanyag-tartalmú gyümölcsök kiváló élesztője.
UVAFERM 228 A gyümölcscefréknél primer aroma felszabadító aktivitása miatt erősíti a fajtajelleget. Illatos szőlőknél, almánál, körténél, Vilmoskörténél, birsalmánál, stb. a legfajta-jellegesebb pálinkákat erjeszti. Csonthéjasoknál a mag jelenlétében erősíti a marcipán karaktert. Meggynél, megfelelő pektinbontás mellett habzásmentesen erjeszt. Hidegtűrő fajélesztő: akklimatizáció után már 6-7 °C-tól erjeszt. Aromamaximumot hozó erjesztési hőmérséklettartománya 17-20 °C.
UVAFERM PM Hidegtűrő (6 °C-tól képes beindítani az erjesztést), nagy alkoholtoleranciájú, robusztus élesztő
UVAFERM SVG Bogyós gyümölcs jelleget erősítő élesztő
UVAFERM SLO Szép illatos, gyümölcsös pálinkák. Hidegtűrő fajélesztő: akklimatizáció után már 8 °C-tól erjeszt.
UVAF. 46-EDV Melaszerjesztésre szelektált élesztő
Uvaferm BC Kimagasló alkoholtolerancia, robosztus élesztő