NÉHÁNY KAPCSOLÓDÓ PUBLIKÁCIÓ PÁLINKA TÉMÁBAN
Ezeknek az oldalaknak a megtekintéséhez az Adobe Reader program szükséges. A program letölthető: INNEN
1. KOVÁCS TAMÁS. (1995):
Szárított fajélesztõk felhasználása gyümölcspárlatok cefréinek erjesztéséhez. Az alkalmazás elõnyei. Befolyásuk a
képzõdõ erjedési termékekre.
Szeszipar. 3: 70-71.
2. KOVÁCS TAMÁS. (1996):
Szárított fajélesztõk a szesziparban.
Szeszipar. 2: 37-38.
3. KOVÁCS TAMÁS. (2000):
Erjedési problémák és ezek okai.
Kertészet és Szõlészet.
4. KOVÁCS ISTVÁN, KOVÁCS TAMÁS (2004):
Innovációs nagydíj. Go-Ferm rehidratációs élesztőtápanyag.
Kertészet és Szőlészet.
5. KOVÁCS ISTVÁN, KOVÁCS TAMÁS (2005):
Tápanyagok szerepe az élesztő tevékenységében. Élesztőtápanyagok az erjesztésben.
Borászati füzetek. 3: 31-33.
6. KOVÁCS TAMÁS (2006):
Tanácsok gyümölcscefre kezeléséhez.
Kertészet és szőlészet. 24: 21. oldal.
7. KOVÁCS TAMÁS, KOVÁCSNÉ BERÁR OLGA (2008):
A szárított fajélesztő minősége és a borminőség. Közvetlen ok-okozati összefüggések. Gyakorlati információk.
Borászati füzetek. 3: 23-26.
8. KOVÁCS TAMÁS (2013):
A pálinka minőségi garancia rendszerének kialakítása. A palinkah konzorcium megalakulása és tevékenysége. Borászati füzetek. 1: 40-41.
9. KOVÁCS ISTVÁN (2013):
A körte irányított cefrézése és erjesztése.
Kerti Kalendárium. 8: 40-42.
10. KOVÁCS ISTVÁN (2015):
Hogyan lesz nekem is jó pálinkám?
Agroinform internetes hírportál. 2015. június.
11. KOVÁCS ISTVÁN (2016):
Hány forintból lesz nekem is jó pálinkám?
Agroinform internetes hírportál. 2016. június.